Guia inicial d’alumne

Whatsapp

El centre disposa d’un whatsapp per informar-te de qüestions que puguin ser del teu interès, com ara beques, faltes d’algun docent o incidències imprevistes.

Si vols estar informat, agrega el número 680237383 com a contacte i envia-hi la paraula ALTA amb el teu nom i llinatges i els estudis que tens matriculats. Des del centre farem una llista de difusió per respectar la privacitat de dades (no és grup de whatsapp).

Si no et dones d’alta, serà impossible que rebis les notificacions del centre.

Acollida inicial

Es molt recomanable acudir al centre el dia d’Acollida Inicial, que se celebra els primers dies de curs. Informarem dels aspectes bàsics del curs.

Tutor

Se’t designarà un tutor, que serà un dels professors que et fan classe. Si ets al grup d’ESPA, informa’t de qui és el teu tutor.

Quan tenguis algun dubte o qüestió que hagis de resoldre, contacta amb el teu tutor (en persona, email o telèfon).

Aula virtual

En alguns estudis, necessites l’aula virtual, per exemple a ESPA o als estudis d’AUIB. Comprova que tens un usuari i una clau de GESTIB operatives, perquè són necessàries per accedir a l’aula virtual.

En cas de dificultats tècniques, comunica-ho al més aviat possible al teu tutor.

L’aula virtual es troba aquí.

Beques

Si ets alumne d’ESPA d’algun nivell superior a 1.1, recorda que existeixen beques d’èxit i beques per a majors de 30 anys. Comprova les condicions per demanar-la i sol·licitar-la com abans millor.

Resum de programació docent

Cada matèria disposa d’un full Resum de Programació Docent (RPD). El proporciona el mateix professor. Però si no has pogut assistir a classe d’alguna matèria, el pots recollir a l’arxiu de fotocòpies.

En els RPD hi trobaràs informació com la següent:

  • Les unitats que es treballaran.
  • El tipus d’activitats que hauràs de fer.
  • El sistema per establir la nota.
  • La forma de contacte amb cada professor.

Secció alumnes

La pàgina web disposa d’una secció específica per a alumnes. Entra-hi i comprova que conté informacions com les següents: horaris, calendaris d’exàmens, beques, POAP, etc.